top of page

Harrastus muuttui työksi, johon suhtaudumme intohimoisesti

Tarinamme sai alkunsa Pertti ja Eija Toikan vuosikymmeniä kestäneestä autoharrastuksesta, eli tyylikkäiden autojen keräilystä ja entisöimisestä sekä satunnaisten matkalaisten kuljettamisesta. Aluksi kyyditykset olivat lähinnä tuttaville ja oman kaupungin asukkaille suunnattuja, mutta vuonna 2005 aloimme kehittää toimintaamme ja tarjota kyytejä ammattiotteella laajemmalle asiakaskunnalle ympäri Etelä-Suomen.

 

Vuokraamme vain omia autojamme

​Olemme tuoneet vuosien varrella Suomeen Yhdysvalloista asti, tarkoin valikoituja helmiä ja niillä helmillä saamme nyt kuljettaa asiakkaitamme heidän toiveidensa mukaisesti. 

Edsel Ranger poliisiauto
limousinet_willys.jpg

"Palvelemme 

kaikkia asiakkaitamme,

kuin filmitähtiä!"

Kuljettaja kuuluu jokaiseen kyyditykseen

​Huollamme itse kaikki kulkupelimme ja toimimme itse kuljettajina. Kuljettaja on pukeutunut aina auton ja ajanhengen mukaisesti ja palvelee arvokkaasti matkalaisiaan.

"Kyydissä on ollut suuren maailman tähtiä, jopa vierailuja valkokankaalla"

Jeffree Star, Rolls Royce, Hesinki

Kesällä 2018 Jefree Star valitsi automme kulkupelikseen.

Kuva julkaistu Jefree Starin luvalla.

Olemme saaneet kyyditä arvovaltaisia henkilöitä aina Euroviisuvoittaja Lordista maailmankuuluun tubettaja, meikkitaiteilija Jefree Stariin.

 

Rolls Roycemme toimi Luokkakokous

2 -elokuvan hääautona.

 

Takapenkillämme on viihtynyt myös paljon rokkareita, näyttelijöitä sekä juontajia ja muita julkisuudesta tuttuja henkilöitä.

bottom of page